© Copyright 2012 Kartclub Eefde


Sponsor Clubpas:

Huisreglement Karting Eefde

Volg de link hieronder om het huisreglement van Karting Eefde in te zien. Wij zijn als club te gast bij Karting Eefde , graag zien we dan ook dat deze regels nageleeft worden.

ENTER

Wedstrijddagen

Op de wedstrijddagen mogen de motoren pas na 11.00uur gestart worden.

Dit ivm wettelijke regelgeving mbt organiseren van wedstrijden op de kartbaan.

Bij niet in acht nemen van deze regel is DQ het gevolg.

The place to be !!!

Kartclub Eefde is opgericht op 2 april 2004 door een stel vrienden die met regelmaat op de kartbaan in Eefde te vinden
waren (en sommigen daarvan nog steeds). Kartclub Eefde staat voor: KARTEN, SPORTIVITEIT, VEILIGHEID EN GEZELLIGHEID.

Het ledenbestand bestond in het eerste jaar uit een aantal volwassen rijders en ongeveer 6 kinderen. Door de jaren heen zijn we aardig gegroeid en bestaat ons ledenbestand inmiddels uit – zo'n 80 rijders waarvan 45 rijders met een leeftijd onder de 14 jaar. Onze jongste wedstrijdrijder is nét 6 jaar en onze oudsten zijn de 50 toch al wel gepasseerd, maar dat wil niet zeggen dat ze er echt trager op zijn geworden. Tijdens trainingen of wedstrijddagen is er van dit leeftijdsverschil echter niets te merken – met uitzondering van de diverse raceklasses dan – iedereen staat 'door' elkaar in het paddock en helpt elkaar zoveel als maar kan. Dit is ook vaak wat we van de leden/gastrijders en/of bezoekers terughoren: "het is zo gezellig en gemoedelijk in Eefde" en wij als club streven ernaar om dit zo te houden.

Elk jaar worden er 6 clubwedstrijden gereden in verschillende klassen.  Degene die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft weten te scoren mag zich een jaar lang Clubkampioen van Eefde noemen.

De uitreiking van de kampioensbekers en de huldiging op het podium gaat ieder jaar gepaard met muziek.

De kampioenen staan dan ook SUPER-trots met hun beker te stralen op het podium, tussen de nummers 2 en 3 en de overige rijders van hun klasse. Onder het genot van een hapje en een drankje, is dit altijd een leuke en gezellige afsluiting van het racejaar.

Onze kartclub is een 'gezonde' club waar de groei behoorlijk in zit en we hopen dat dit nog lang zo mag voortgaan.

Kom gerust eens een kijkje nemen. Er wordt getraind vanaf dinsdag t/m zondag. In het weekend zijn onze eigen rijders echter het meest te vinden op de baan. Er is altijd wel een karter die niet verlegen zit om een praatje en zijn of haar passie graag met anderen wil delen.

Tot ziens op kartbaan Eefde.