© Copyright 2012 Kartclub Eefde


Sponsor Clubpas:

Huisreglement Karting Eefde

Volg de link hieronder om het huisreglement van Karting Eefde in te zien. Wij zijn als club te gast bij Karting Eefde , graag zien we dan ook dat deze regels nageleeft worden.

ENTER

Wedstrijddagen

Op de wedstrijddagen mogen de motoren pas na 11.00uur gestart worden.

Dit ivm wettelijke regelgeving mbt organiseren van wedstrijden op de kartbaan.

Bij niet in acht nemen van deze regel is DQ het gevolg.


CLUBDAG 2015

Aan alle leden,


Op 7 november 2015 organiseert Kartclub Eefde een spetterende clubdag voor onze leden, een dag met diverse activiteiten en aansluitend een stampottenbuffet en aan het eind de huldiging van onze kampioenen.!


Vanaf 10.00 kunnen onze leden kosteloos vrij rijden. De gehele dag is kartbaan gereserveerd voor de club. Bij aankomst even melden in de kantine, elk lid krijgt dan een kopje koffie en een stuk taart aangeboden (zolang de voorraad strekt)


Nieuw dit jaar is de kofferbak verkoop op de kartbaan van gebruikte/ nieuwe/ ongebruikte onderdelen voor de kart! Het einde van het seizoen is een mooie aanleiding om eens flink op te ruimen of te kijken wat je nog nodig hebt voor volgend seizoen. Dit jaar willen we de leden de kans geven om onderling spullen te verkopen of aan te kopen, dit kan gedurende de hele dag in de pitsstraat van de kartbaan. Dus voor een ieder die hiervan gebruik wil maken, ruim de schuur op en neem mee wat je wilt verkopen.!!


Om 13:00 uur start de huurkart wedstrijd die wederom wordt georganiseerd voor monteurs, vrijwilligers, en bestuursleden. Dit is de kans om je monteur de baan op te laten gaan en ook eens een wedstrijd mee te laten rijden!! Dit jaar starten de monteurs van de nummers 1 in de verschillende wedstrijdklassen sowieso.!! Dat betekent dat er al 5 monteurs aan de start zullen staan. De monteurs die willen meedoen kunnen zich hiervoor aanmelden bij ledenadm@kartclubeefde.nl. De kosten voor de monteursrace bedragen 30 euro per deelnemer. De bedoeling is dat er per klasse 2 heats worden verreden, kwalificatie en een wedstrijd. Van beide klasse zullen de eerste 5 een gezamenlijke finale rijden.


De vrijwilligers kunnen kosteloos meedoen als beloning voor hun geleverde diensten, deze worden per mail benaderd.


Voor de echte sporters onder ons kan er onder begeleiding gebruik worden gemaakt van de survival baan. Voor mensen met een groot hart kun je de kartbaan aanschouwen vanaf de kabelbaan. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Aan het einde van de middag zal er een prachtig uitgebreide stamppot buffet worden geserveerd de kosten zijn 14,00 voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen t/m 14 jaar. Aanmelden voor deelname aan het buffet is een vereiste. U kunt de aanmelding mailen voor dinsdag 03 november naar: ledenadm@kartclubeefde.nl vergeet niet te vermelden met hoeveel volwassenen en kinderen u wilt mee eten.


(wij zijn genoodzaakt om aantallen te bestellen, dus wees op tijd met aanmelden. Eenmaal aangemeld dient er ook betaald te worden)


U kunt genieten van heerlijke, ambachtelijk gemaakte stamppotten volgens grootmoeders recept.


3 verschillende soorten stamppot en 3 verschillende soorten vlees Boerenkool Hutspot Zuurkool

Spekl apjes Spa re - Ribs

Verschillende soorten worst


Tevens zal er Hachee, appelmoes, stoofpeertjes, zure uitjes en komkommer geserveerd worden


Na afloop van het buffet zal er om 18:30 uur begonnen worden met de huldiging van onze kampioenen in de verschillende raceklasses, en uiteraard zal de clubkampioen 2015 in het zonnetje worden gezet!!


We hopen u allemaal te mogen begroeten op onze clubdag,Met vriendelijke groet, Bestuur en Kartbaan Eefde
CLUBDAG 2014


Op 1 november 2014 organiseert KartClub Eefde een spetterende clubdag voor onze leden, een dag met diverse activiteiten en uitdagingen.

Aansluitend de huldigingen van onze kersverse kampioenen en daarna een stamppot buffet.


Vanaf 10.00 kunnen onze leden kosteloos vrij rijden. De gehele dag is kartbaan gereserveerd voor de club.

Bij aankomst even melden in de kantine, elk lid krijgt dan 2 consumptie bonnen voor een drankje.


Door de dag heen worden er huurkart wedstrijden georganiseerd voor monteurs, vrijwilligers, en bestuursleden. Bij voldoende deelname kan het zomaar zijn dat een klasse bij gaat komen.

De monteurs die willen meedoen kunnen zich hiervoor aanmelden bij ledenadm@kartclubeefde.nl. Er zijn al 3 monteurs die zullen meedoen, deze zijn uitgeloot tijdens de prijsuitreiking van de laatste wedstrijd. (Daniel Veenendaal, Kay van Steenbergen en Georgina Driessen)

De bedoeling is dat er per klasse 3 heats worden verreden. Kwalificatie, wedstrijd 1 en wedstrijd 2. Afhankelijk van aantal deelnemers zal de grand finale door ca.10 rijders worden verreden.

De kosten voor de huurkarts bedragen 30 euro per deelnemer.

De vrijwilligers kunnen kosteloos meedoen als beloning voor hun geleverde diensten, deze worden per mail benaderd.


Door de jeugd trainers wordt er een behendigheid parcours uitgezet op de kartbaan, deze is voor jong en oud. Hier kunnen de ouderen de jonkies laten zien hoe het moet of zijn het de jongeren die de ouderen een lesje karten leren?


Voor de echte sporters onder ons kan er onder begeleiding gebruik worden gemaakt van de survival baan. Voor mensen met een groot hart kun je de kartbaan aanschouwen vanaf de kabelbaan. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Let op de keuken in de kantine sluit om 17.00, er kan dan geen eten meer worden besteld.


De huldigingen van de kampioenen is om 17.00.


Aansluitend een prachtig uitgebreide stamppot buffet de kosten zijn 13,50 voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen t/m 14 jaar. Elk lid krijgt hierover persoonlijk een mail of kan zich vast aanmelden voor 25-10-2014 bij ledenadm@kartclubeefde.nl vergeet niet te vermelden met hoeveel volwassenen en kinderen te willen mee eten.

LET OP niet aangemeld voor 25-10-2014 dan kun je niet meer meedoen aan de buffet.


U kunt genieten van heerlijke, ambachtelijk gemaakte stamppotten volgens grootmoeders recept.

Volwassenen 13,50 euro en kinderen t/m 14 jaar 7,50 euro.


3 verschillende soorten stamppot

Boerenkool

Hutspot

Zuurkool


3 verschillende soorten warm vlees

Speklapjes

Verschillende soorten worst

(rookworst, fijne worst)

Spare- ribs


Hachee

Appelmoes

Stoofpeertjes

Zure uitjes

Zure komkommer

Sausjes


We gaan er een leuke dag van maken en hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn.


Bestuur KartClub Eefde